“Si ho voleu, la independència no serà un somni”

nation_buildingDesprés del 9-N, i malgrat que va ser un èxit, es va poder constatar que el sobiranisme s’havia precipitat en calcular malament les seves possibilitats. Des de l’inici del procés ha estat així. Sempre hi ha hagut la divisió entre els que creuen que la victòria és a tocar i els que no. Amb l’acord s’imposa la tesi dels segons, dels que creuen que cal treballar molt per assolir la majoria. Votar, a diferència del 9-N, ara ja no significava guanyar. Cal alguna cosa més. Cal explicar el país que volem amb la independència i fer net amb la vella política. El missatge que ens transmet l’acord és ras i curt: “si ho voleu, això no serà un somni”. Qui hi vulgui ser comptat, ja sap què fer.

Publicat El Punt Avui, 16-01-2015

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.