Karadzic, el genocida atrapat

Karadzic, el genocida atrapat

Finalment, l’exlíder dels serbis de Bòsnia, Rodovan Karadzic, ha estat detingut. És una molt bona notícia. Després de 13 anys fugit de la justícia, ja era hora que es posés fi a la farsa de la seva pressumpta desaparició. No ha estat fàcil, perquè a banda del canvi d’imatge d’aquest home —ben bé podria passar per sigh—, durant tot aquest temps ha guadit de la protecció de les autoritats de Belgrad. Ara falta que l’altre sàtrapa criminal, el general Ratko Mladic, també sigui detingut. La notícia de la detenció del genocida serbobosnià (vegeu el reportatge de Reuters) gairebé coincideix amb el 13è aniversari de la massacre de Srebrenica de l’11 de juliol de 1995, motiu pel qual l’ong IGMAN- Acció Solidària ha publicat la versió catalana i anglesa del llibre, que porta el títol precisament de Srebrenica, del fotoperiodista Tarik Samarah. És un llibre impactant. Retem tribut, doncs, a les víctimes que els criminals d’aquella nefasta guerra balcànica fins i tot van voler negar que existissin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: