“L’aliat de Mariano Rajoy és ERC”. Tertúlia al 2324, 04/04/13

2324

“L’aliat de Mariano Rajoy és Esquerra Republicana”

L’historiador i professor universitari Agustí Colomines va assegurar ahir que “l’aliat de Mariano Rajoy és Esquerra Republicana” després de la negativa dels republicans a votar els pressupostos de la Generalitat. Colomines, al debat nocturn del canal 324, va titllar l’estratègia del partit liderat per Oriol Junqueras de “partidista i antipatriòtica” i va recordar al partit independentista que “va fer president Artur Mas amb el compromís de donar-li suport”.

L’exdirector de la fundació CatDem es va preguntar per què l’aliat del Govern “està posant contra les cordes el President de la Generalitat” i va recomanar que ERC “tombi” l’executiu abans que allargar el context actual.

Les paraules de Colomines no van agradar a l’excap de premsa de Josep Lluís Carod-Rovira, Laura Pinyol, present a la tertúlia, que va contestar que “no és gaire patriòtic signar uns pressupostos que impliquen una retallada de 3200 milions d’euros”. “Fem una llista de què implica”. “Cal pactar en què es retalla”, va assegurar.

Colomines va replicar-li que els republicans són plenament conscients de quina és la situació, perquè el seu negociador, Albert Castellanos, té un càrrec a la conselleria d’Economia i Coneixement liderada per Andreu Mas-Colell.

Crònica de Manel Bosch a elSingularDigital, 05/04/13.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.