Majoria revalidada

AG

Sembla un miracle i no ho és. El MHP Carles Puigdemont ha revalidat la victòria. Si s’hagués acordat una llista unitària, no caldria suportar la cantarella que C’s és el primer partit en haver-se cruspit el PP. Si bé el bloc independentista té dos diputats menys que el 2015, ha obtingut més vots. Han perdut, doncs, les actituds partidistes. La gent volia unitat i ha premiat qui l’ha defensada amb fets. Ara començarà la part més difícil. Caldrà negociar la restitució del president i la llibertat del presos. El camí cap a la República no serà fàcil, perquè l’enemic és poderós i, en saber-se ferit, ens voldrà mal.

Publicat a El Punt Avui, 24/12/2012

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.