Tertúlia 2324, 28/03/13

2324

http://www.324.cat/video/4517372/2324–Programa-dijous-28-de-marc-2013

En el programa d’aquest dijous, entrevistem al plató Xavier Masllorenç, president de FundiPau, sobre el debat que s’està fent a l’ONU per aconseguir un tractat sobre el comerç internacional d’armes. Parlem també amb Jordi Armadans, director de FundiPau, que és a Nova York seguint el debat. A la tertúlia, Agustí Colomines, Leonor Mayor i Francesc Canosa comenten la resta de l’actualitat del dia, entre d’altres coses, l’endemà que se sabés la trobada entre Artur Mas i Mariano Rajoy. Parlem telefònicament amb Alfred Bosc, diputat d’ERC a Madrid, per saber-ne més detalls. A la part final del programa, Dani Ramírez ens fa la previsió del temps i ens ensenya algunes de les millors imatges del dia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.