Quin problema té ERC amb el Consell per la República?

Un fil de piulades arran de l’article d’@isaacperaire “Preservem el Consell per la República

1. Tot i no compartir tot el que escriu @isaacperaire, ni els innecessaris qualificatius, el representant d’@Esquerra_ERC al @ConsellxRep té raó quan dubta sobre el doble paper de @KRLS. Si el ConsellxRep havia de ser el govern legítim a l’exili, hi falta @junqueras com a vicepresident

2. @Esquerra_ERC no ha apostat mai de veritat pel @ConsellxRep, però qui primer es va equivocar va ser @KRLS i @JuntsXCat (partit que és molt més que la postconvergència, amic @isaacperaire), perquè no van aconseguir que fos realment l’Autoritat Nacional Catalana. El partidisme mata les bones iniciatives!

3. Si es volia que el @ConsellxRep fos l’Autoritat Nacional Catalana amb el suport de tothom, calia que l’encapçalessin @KRLS i @junqueras i que pactessin una estratègia conjunta d’alliberament i, també, els límits de la confrontació electoral autonòmica. Pactar per guanyar l’estat.

4. El @ConsellxRep no ha complert les expectatives generades perquè ningú no sap què fa, què representa i qui decideix què. A més, ha volgut expandir-se territorialement, en clara competència amb l’@assemblea, quan no calia. Si promous la indentitat digital republicana per connectar-te amb el @ConsellxRep, quin sentit té duplicar organitzacions?

5. Cal repensar el @ConsellxRep perquè sigui útil com a representant de tot l’independentisme de portes enfora i esdevingui l’Autoritat Nacional de veritat. La veu de la Catalunya sobiranista només serà reconeguda al món si va unida. La divisió, el partidisme, afebleix la causa.

6. La divisió ens fa perdedors. La lluita compartida, en canvi, sempre aboca a l’èxit, com passarà a Escòcia. Palestina és un poble derrotat, també, per l’atàvica divisió interna. Tenen una Autoritat Nacional fictícia. Nosaltres què volem ser, escocesos o palestins? No hi ha color!

7. Proposar congelar el @ConsellxRep mentre que des d’@Esquerra_ERC es demana descongelar la taula de diàleg amb el govern espanyol i es responsabilitza @JuntsXCat del fracàs de la iniciativa, explica moltes coses sobre els efectes de la desunió. Que casdacú reflexioni sobre on porta aquest desgavell.

Advertisement

2 respostes a “Quin problema té ERC amb el Consell per la República?

  1. És més aviat difícil pactar res amb en Junqueras quan ell té agenda pròpia amb l’R78. Entregar-se als botxins, pactar amb l’R78 a les esquenes del President o donar estabilitzat a l’R78 regalant els vots ‘a cambio de nada’ que es pugui saber públicament per fer un tripartit i impulsar la III República Espanyola (Tardà), és totalment oposat al que es busca amb el CxR… I això no ve d’ara. Les deslleialtats de Junqueras ja venen del 2016. L’equidistància a vegades fa més mal que bé. Té alguna intenció volent confondre a la gent?

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.